undefined

Tannins: Current knowledge of food sources, intake, bioavailability and biological effects

Publiceringsår

2009

Upphovspersoner

Serrano, José; Puupponen-Pimiä, Riitta; Dauer, Andreas; Aura, Anna-Marja; Saura-Calixto, Fulgencio

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Puupponen-Pimiä Riitta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

53

Sidor

S310-S329

Publikationsforum

71173

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi; Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1002/mnfr.200900039

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej