Fibre in beverages can enhance perceived satiety
Publiceringsår
2009
Upphovspersoner
Lyly, Marika; Liukkonen, Kirsi-Helena; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Karhunen, Leila; Poutanen, Kaisa; Lähteenmäki, Liisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Lähteenmäki Liisa
Lyly Marika
Salmenkallio-Marttila Marjatta
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
48
Nummer
4
Sidor
251-258
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s00394-009-0009-y
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej