undefined

Dehydration of okara with calcium chloride

Publiceringsår

1998

Upphovspersoner

Yoshii, H.; Furuta, T.; Ikeda, M.; Nakagawa, Y.; Hirano, H.; Maeda, Y.; Linko, Y.-Y; Linko, P.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Food Science and Technology International

Förläggare

S. Karger AG

Volym

4

Nummer

1

Sidor

89-93

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja