Enrichment of conjugated linoleic acid in oats (Avena sativa L.) by microbial isomerization.
Publiceringsår
2004
Upphovspersoner
Vahvaselkä, Marjatta; Lehtinen, Pekka; Sippola, Soili; Laakso, Simo
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Förläggare
AMERICAN CHEMICAL SOCIETY
Volym
52
Nummer
6
Sidor
1749-1752
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja