Depolymerization of barley starch during extrusion in water-glycerol mixtures
Publiceringsår
1997
Upphovspersoner
Myllymäki, O.; Eerikäinen, T.; Suortti, T.; Forssell, P.; Linko, P.; Poutanen, K.
Organisationer och upphovspersoner
Aalto-universitetet
Eerikäinen Tero
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Förläggare
Volym
30
Nummer
4
Sidor
351-358
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja