undefined

Effect of enzymatic interestification on the melting point of tallow-rapeseed oil (LEAR) mixture

Publiceringsår

1992

Upphovspersoner

Forssell, P.; Kervinen, R.; Lappi, M.; Linko, P.; Suortti, T.; Poutanen, K.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY

Förläggare

Wiley

Volym

69

Sidor

126-129

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja