Oxygen consumption of malt - can it be used to predict antioxidative and pro-oxidative characteristics of malt?
Publiceringsår
2002
Upphovspersoner
Kaukovirta-Norja, Anu; Lehtinen, Pekka; Reinikainen, Pekka; Stenholm, Kati
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
EBC Symp. Flavour and Flavour Stability, Nancy, France, 29-30.10.2001
Förläggare
European Brewery Convention (EBC)
Sidor
1-13
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja