Tailoring technological properties of oat flour
Publiceringsår
2003
Upphovspersoner
Lehtinen, Pekka; Kiiliäinen, Katja; Mikola, Markku; Laakso, Simo
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Joint symposium of lipid and cereal sciences in Europe, Vichy, Ranska, 15.-17.11.2003
Förläggare
AOCS
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja