Differences between sensory profiles and development of rancidity during long-term storage of native and processed oat
Publiceringsår
2002
Upphovspersoner
Lehtinen, Pekka; Heiniö, Raija-Liisa; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Cereal Chemistry
Förläggare
Wiley
Volym
79
Nummer
3
Sidor
367-375
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja