undefined

Differences between sensory profiles and development of rancidity during long-term storage of native and processed oat

Publiceringsår

2002

Upphovspersoner

Lehtinen, Pekka; Heiniö, Raija-Liisa; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Cereal Chemistry

Förläggare

Wiley

Volym

79

Nummer

3

Sidor

367-375

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja