From recipes to meals... and dietary regimes: method mixes as key emerging topic in human-centred design
Publiceringsår
2014
Upphovspersoner
Johnson, Mikael; Hyysalo, Sampsa; Mäkinen, Samuli; Helminen, Pia; Savolainen, Kaisa; Hakkarainen, Louna
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Förläggare
Sidor
343-352
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Data- och informationsvetenskap; Maskin- och produktionsteknik; Företagsekonomi; Psykologi; Teater, dans, musik, övrig scenkonst; Bildkonst och formgivning
Nyckelord
[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1145/2639189.2641214
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja