Thermostability Improvement of a Streptomyces Xylanase by Introducing Proline and Glutamic Acid Residues
Publiceringsår
2014
Upphovspersoner
Wang, Kun; Luo, Huiying; Tian, Jian; Turunen, Ossi; Huang, Huoqing; Shi, Pengjun; Hua, Huifang; Wang, Caihong; Wang, Shuanghe; Yao, Bin
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
80
Nummer
7
Sidor
2158-2165
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Materialteknik; Industriell bioteknologi
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1128/AEM.03458-13
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja