The effect of additives on the speed of the crystallization front of xylitol with various degrees of supercooling
Publiceringsår
2009
Upphovspersoner
Seppälä, Ari; Meriläinen, Arttu; Wikström, Lisa; Kauranen, Pertti; Kuosa, Maunu
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Byggnads- och samhällsteknik; Maskin- och produktionsteknik; Miljöteknik
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja