Effect of malolactic fermentation on the volatile aroma compounds in four varieties of sea buckthorn
Publiceringsår
2006
Upphovspersoner
Tiitinen, Katja; Vahvaselkä, Marjatta; Hakala, Mari; Laakso, Simo; Kallio, Heikki
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Developments in Food Science 43: Flavor Science: Recent Advances and Trends
Förläggare
Elsevier
Sidor
101-104
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja