The effect of relative humidity on oxidation of flaxseed oil in spray dried whey protein emulsions
Publiceringsår
2008
Upphovspersoner
Partanen, R.; Raula, J.; Seppänen, Rauni; Buchert, J.; Kauppinen, E.I.; Forssell, P.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Förläggare
Volym
56
Nummer
14
Sidor
5717-5722
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Fysik; Maskin- och produktionsteknik; Miljöteknik; Nanoteknologi
Nyckelord
[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/jf8005849
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja