undefined

The effect of relative humidity on oxidation of flaxseed oil in spray dried whey protein emulsions

Publiceringsår

2008

Upphovspersoner

Partanen, R.; Raula, J.; Seppänen, Rauni; Buchert, J.; Kauppinen, E.I.; Forssell, P.

Organisationer och upphovspersoner

Aalto-universitetet

Kauppinen Esko Orcid -palvelun logo

Raula Janne

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

56

Nummer

14

Sidor

5717-5722

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Fysik; Maskin- och produktionsteknik; Miljöteknik; Nanoteknologi

Nyckelord

[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/jf8005849

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja