The viscoelastic nature of filamentous fermentation broths and its influence on the directly measured yield stress
Publiceringsår
1997
Upphovspersoner
Mohsenin, M.; Kautola, H.; Allen, D.G.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Journal of Fermentation and Bioengineering
Förläggare
Elsevier
Volym
83
Sidor
281-286
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/S0922-338X(97)80993-2
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja