Development of a germination process for producing high beta-glucan, whole food ingredients from oat
Publiceringsår
2001
Upphovspersoner
Wilhelmson, A.; Oksman-Caldentey, K.-M.; Laitila, A.; Suortti, T.; Kaukovirta-Norja, A.; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
78
Nummer
6
Sidor
715-720
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1094/CCHEM.2001.78.6.715
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja