undefined

Development of a germination process for producing high beta-glucan, whole food ingredients from oat

Publiceringsår

2001

Upphovspersoner

Wilhelmson, A.; Oksman-Caldentey, K.-M.; Laitila, A.; Suortti, T.; Kaukovirta-Norja, A.; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Wiley

Volym

78

Nummer

6

Sidor

715-720

Publikationsforum

53254

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1094/CCHEM.2001.78.6.715

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja