Influence of oxidation during mashing and boiling on lipid composition, carbon and flavour stability of beer
Publiceringsår
2002
Upphovspersoner
Pöyri, Saara; Sweins, Hannele; Virtanen, Hannele; Kaukovirta-Norja, Anu
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Proc. 27th convention of the institute & guild of brewing
Förläggare
Institute & Guild Of Brewing
Sidor
1-2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja