Effect of Glycosylation and Additional Domains on the Thermostability of a Family 10 Xylanase Produced by Thermopolyspora flexuosa
Publiceringsår
2010
Upphovspersoner
Anbarasan, Sasikala; Janis, Janne; Paloheimo, Marja; Laitaoja, Mikko; Vuolanto, Minna; Karimäki, Johanna; Vainiotalo, Pirjo; Leisola, Matti; Turunen, Ossi
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
76
Nummer
1
Sidor
356-360
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Materialteknik; Industriell bioteknologi
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1128/AEM.00357-09
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja