The increase of antioxidativity during mashing - does it improve beer flavour stability?
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Kaukovirta-Norja, Anu; Virtanen, Hannele; Pöyri, Saara; Lehtinen, Pekka; Nurmi, Tarja; Hartwall, Peter; Reinikainen, Pekka; Siirilä, Johanna; Home, Silja
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
30th European Brewery Convention Congress. Prague, 14-19 May 2005.CD
Sidor
709-720
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja