undefined

The increase of antioxidativity during mashing - does it improve beer flavour stability?

Publiceringsår

2005

Upphovspersoner

Kaukovirta-Norja, Anu; Virtanen, Hannele; Pöyri, Saara; Lehtinen, Pekka; Nurmi, Tarja; Hartwall, Peter; Reinikainen, Pekka; Siirilä, Johanna; Home, Silja

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja