Aspects on Contemporary Cooking Technology - Mass Production versus Pulp Quality
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Tikka, Panu
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
ABTCP-PI Sellu- ja paperitekniikan konferenssi, Sao Paolo, 17.-20.10.2005
Förläggare
Associação Brasileira Técnica de Celulose e Papel (ABTCP)
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja