Investigating food and agribusiness corporations as global water security, management and governance agents: The case of Nestlé, Bunge and Cargill
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Sojamo, Suvi; Larson, Elisabeth A.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Water Alternatives
Förläggare
Water Alternatives Association
Volym
5
Nummer
3
Sidor
619-635
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Byggnads- och samhällsteknik; Miljöteknik; Företagsekonomi; Socialgeografi och ekonomisk geografi; Miljövetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja