Kestävät periaatteet osana yritysviestintää : case Herkku-Särki
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Rahkonen, Eveliina; Ojala, Elina; Seppälä-Kolkka, Taina
Organisationer och upphovspersoner
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Seppälä-Kolkka Taina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Journal
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä 145
Moderpublikationens namn
Kohti kannattavaa ja hiilineutraalia ruokaketjua - otteita SeAMK Ruoka -yksikön opinnäytetöistä
Förläggare
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Sidor
58-67
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Företagsekonomi; Socialgeografi och ekonomisk geografi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja