Effect of enzymatic cross-linking of ß-casein on proteolysis by pepsin
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Monogioudi, Evanthia; Faccio, Greta; Lille, Martina; Poutanen, Kaisa; Buchert, Johanna; Mattinen, Maija-Liisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Monogioudi Evanthia
Faccio Greta
Buchert Johanna
Poutanen Kaisa
Mattinen Maija-Liisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
25
Nummer
1
Sidor
71-81
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodhyd.2010.05.007
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja