Dietary fiber type reflects physiological functionality: Comparison of grain fiber, inulin, and polydextrose
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Raninen, Kaisa; Lappi, Jenni; Mykkänen, Hannu; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
69
Nummer
1
Sidor
9-21
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1111/j.1753-4887.2010.00358.x
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja