undefined

Enzymatic and physical modification of milk fat: A review

Publiceringsår

2011

Upphovspersoner

Kontkanen, Hanna; Rokka, Susanna; Kemppinen, Asmo; Miettinen, Hanna; Hellström, Jarkko; Kruus, Kristiina; Marnila, Pertti; Alatossava, Tapani; Korhonen, Hannu

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Kontkanen Hanna

Miettinen Hanna Orcid -palvelun logo

Kruus Kristiina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

21

Nummer

1

Sidor

3-13

Publikationsforum

58136

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.idairyj.2010.05.003

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja