Enzymatic and physical modification of milk fat: A review
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Kontkanen, Hanna; Rokka, Susanna; Kemppinen, Asmo; Miettinen, Hanna; Hellström, Jarkko; Kruus, Kristiina; Marnila, Pertti; Alatossava, Tapani; Korhonen, Hannu
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
21
Nummer
1
Sidor
3-13
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.idairyj.2010.05.003
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja