Effect of high-pressure processing on volatile composition and odour of cherry tomato purée
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Viljanen, Kaarina; Lille, Martina; Heiniö, Raija-Liisa; Buchert, Johanna
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
129
Nummer
4
Sidor
1759-1765
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2011.06.046
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja