Postprandial differences in the plasma metabolome of healthy Finnish subjects after intake of a sourdough fermented endosperm rye bread versus white wheat bread
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Bondia-Pons, Isabel; Nordlund, Emilia; Mattila, Ismo; Katina, Kati; Aura, Anna-Marja; Kolehmainen, Marjukka; Oresic, Matej; Mykkänen, Hannu; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
10
Nummer
116
Artikelnummer
116
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi; Övrig teknik och teknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Biomedicinska vetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1186/1475-2891-10-116
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja