undefined

Postprandial differences in the plasma metabolome of healthy Finnish subjects after intake of a sourdough fermented endosperm rye bread versus white wheat bread

Publiceringsår

2011

Upphovspersoner

Bondia-Pons, Isabel; Nordlund, Emilia; Mattila, Ismo; Katina, Kati; Aura, Anna-Marja; Kolehmainen, Marjukka; Oresic, Matej; Mykkänen, Hannu; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Mattila Ismo

Poutanen Kaisa

Katina Kati

Oresic Matej

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

10

Nummer

116

Artikelnummer

116

Publikationsforum

64313

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi; Övrig teknik och teknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Biomedicinska vetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1186/1475-2891-10-116

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja