Effect of bioprocessing of wheat bran in wholemeal wheat breads on the colonic SCFA production <i>in vitro</i> and postprandial plasma concentrations in men
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Mateo Anson, Nuria; Havenaar, Robert; Vaes, Wouter; Coulier, Leon; Venema, Koen; Selinheimo, Emilia; Bast, Aalt; Haenen, Guido R. M. M.
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Selinheimo Emilia
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
128
Nummer
2
Sidor
404-409
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2011.03.043
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja