Transglutaminase catalyzed cross-linking of sodium caseinate improves oxidative stability of flaxseed oil emulsion
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Ma, Hairan; Forssell, Pirkko; Kylli, Petri; Lampi, Anna-Maija; Buchert, Johanna; Boer, Harry; Partanen, Riitta
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Ma Hairan
Boer Harry
Buchert Johanna
Forssell Pirkko
Partanen Riitta
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
60
Nummer
24
Sidor
6223-6229
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/jf301166j
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja