undefined

Transglutaminase catalyzed cross-linking of sodium caseinate improves oxidative stability of flaxseed oil emulsion

Publiceringsår

2012

Upphovspersoner

Ma, Hairan; Forssell, Pirkko; Kylli, Petri; Lampi, Anna-Maija; Buchert, Johanna; Boer, Harry; Partanen, Riitta

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Ma Hairan

Boer Harry

Buchert Johanna

Forssell Pirkko

Partanen Riitta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

60

Nummer

24

Sidor

6223-6229

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/jf301166j

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja