undefined

The effect of enzymatic treatment on blackcurrant (<i>Ribes nigrum</i>) juice flavour and its stability

Publiceringsår

2012

Upphovspersoner

Laaksonen, Oskar; Sandell, Mari; Nordlund, Emilia; Heiniö, Raija-Liisa; Malinen, Hanna-Liisa; Jaakkola, Mari; Kallio, Heikki

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

130

Nummer

1

Sidor

31-41

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2011.06.048

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja