The effect of enzymatic treatment on blackcurrant (<i>Ribes nigrum</i>) juice flavour and its stability
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Laaksonen, Oskar; Sandell, Mari; Nordlund, Emilia; Heiniö, Raija-Liisa; Malinen, Hanna-Liisa; Jaakkola, Mari; Kallio, Heikki
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
130
Nummer
1
Sidor
31-41
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2011.06.048
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja