Characterization of lipids and lignans in brewer's spent grain and its enzymatically extracted fraction
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Niemi, Piritta; Tamminen, Tarja; Smeds, Annika; Viljanen, Kaarina; Ohra-aho, Taina; Holopainen-Mantila, Ulla; Faulds, Craig B.; Poutanen, Kaisa; Buchert, Johanna
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Faulds Craig B.
Buchert Johanna
Viljanen Kaarina
Poutanen Kaisa
Niemi Piritta
Ohra-aho Taina
Tamminen Tarja
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
60
Nummer
39
Sidor
9910-9917
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöbioteknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/jf302684x
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja