undefined

Co-fermentation of Propionibacterium freudenreichii and Lactobacillus brevis in Wheat Bran for in situ Production of Vitamin B12

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Xie, Chong; Coda, Rossana; Chamlagain, Bhawani ; Varmanen, Pekka; Piironen, Vieno; Katina, Kati

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Chamlagain Bhawani

Xie Chong

Katina Kati

Varmanen Pekka

Coda Rossana

Piironen Vieno

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Frontiers in Microbiology

Volym

10

Nummer

July

Artikelnummer

1541

Publikationsforum

70489

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3389/fmicb.2019.01541

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja