undefined

Lipidomics in nutrition and food research

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Hyötyläinen, Tuulia; Bondia-Pons, Isabel; Orešič, Matej

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Bondia-Pons Isabel

Orešič Matej

Hyötyläinen Tuulia

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

57

Nummer

8

Sidor

1306-1318

Publikationsforum

71173

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/mnfr.201200759

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja