Changes in bran structure by bioprocessing with enzymes and yeast modifies the <i>in</i> <i>vitro</i> digestibility and fermentability of bran protein and dietary fibre complex
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Nordlund, Emilia; Katina, Kati; Aura, Anna-Marja; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Volym
58
Nummer
1
Sidor
200-208
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.jcs.2013.05.006
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja