undefined

Structural mechanisms leading to improved water retention in acid milk gels by use of transglutaminase

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Ercili Cura, Dilek; Lille, Martina; Legland, David; Gaucel, Sébastian; Poutanen, Kaisa; Partanen, Riitta; Lantto, Raija

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Ercili Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Partanen Riitta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

30

Nummer

1

Sidor

419-427

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2012.07.008

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja