Structural mechanisms leading to improved water retention in acid milk gels by use of transglutaminase
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Ercili Cura, Dilek; Lille, Martina; Legland, David; Gaucel, Sébastian; Poutanen, Kaisa; Partanen, Riitta; Lantto, Raija
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
30
Nummer
1
Sidor
419-427
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodhyd.2012.07.008
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja