undefined

Flavour and stability of rye grain fractions in relation to their chemical composition

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Nordlund, Emilia; Heiniö, Raija-Liisa; Viljanen, Kaarina; Pihlava, Juha-Matti; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Viljanen Kaarina

Poutanen Kaisa

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

54

Nummer

1

Sidor

48-56

Publikationsforum

56260

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.foodres.2013.05.034

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja