Flavour and stability of rye grain fractions in relation to their chemical composition
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Nordlund, Emilia; Heiniö, Raija-Liisa; Viljanen, Kaarina; Pihlava, Juha-Matti; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
54
Nummer
1
Sidor
48-56
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.foodres.2013.05.034
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja