Impact of cell wall-degrading enzymes on water-holding capacity and solubility of dietary fibre in rye and wheat bran
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Petersson, Karin; Nordlund, Emilia; Tornberg, Eva; Eliasson, Ann-Charlotte; Buchert, Johanna
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
93
Nummer
4
Sidor
882-889
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1002/jsfa.5816
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja