undefined

Impact of cell wall-degrading enzymes on water-holding capacity and solubility of dietary fibre in rye and wheat bran

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Petersson, Karin; Nordlund, Emilia; Tornberg, Eva; Eliasson, Ann-Charlotte; Buchert, Johanna

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Buchert Johanna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

93

Nummer

4

Sidor

882-889

Publikationsforum

61982

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/jsfa.5816

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja