undefined

Interfacial cross-linking of β-casein changes the structure of the adsorbed layer

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Partanen, Riitta; Forssell, Pirkko; Mackie, Alan; Blomberg, Eva

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Forssell Pirkko

Partanen Riitta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

32

Nummer

2

Sidor

271-277

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2013.01.009

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja