Interfacial protein engineering for spray-dried emulsions - Part II: Oxidative stability
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Damerau, Annelie; Moisio, Timo; Partanen, Riitta; Forssell, Pirkko; Lampi, Anna-Maija; Piironen, Vieno
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
144
Sidor
57-64
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2013.04.006
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja