undefined

Interfacial protein engineering for spray-dried emulsions - Part II: Oxidative stability

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Damerau, Annelie; Moisio, Timo; Partanen, Riitta; Forssell, Pirkko; Lampi, Anna-Maija; Piironen, Vieno

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Forssell Pirkko

Partanen Riitta

Moisio Timo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

144

Sidor

57-64

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2013.04.006

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja