undefined

Effects of wheat and rye bread structure on mastication process and bolus properties

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Pentikäinen, Saara; Sözer, Nesli; Närväinen, Johanna; Ylätalo, Saara; Teppola, Pekka; Jurvelin, Jukka; Holopainen-Mantila, Ulla; Törrönen, Riitta; Aura, Anna-Marja; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Närväinen Johanna

Poutanen Kaisa

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Teppola Pekka

Pentikäinen Saara Orcid -palvelun logo

Ylätalo Saara

Holopainen-Mantila Ulla Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

66

Sidor

356-364

Publikationsforum

56260

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodres.2014.09.034

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja