undefined

Relation of sensory perception with chemical composition of bioprocessed lingonberry

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Viljanen, Kaarina; Heiniö, Raija-Liisa; Juvonen, Riikka; Kössö, Tuija; Puupponen-Pimiä, Riitta

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Viljanen Kaarina

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Puupponen-Pimiä Riitta

Kössö Tuija

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

157

Sidor

148-156

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2014.02.030

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja