undefined

Enrichment of biscuits and juice with oat ß-glucan enhances postprandial satiety

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Pentikäinen, Saara; Karhunen, L; Flander, Laura; Katina, Kati; Meynier, A; Aymard, P; Vinoy, S; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Poutanen Kaisa

Pentikäinen Saara Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Appetite

Volym

75

Sidor

150-156

Publikationsforum

51448

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.appet.2014.01.002

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja