Enrichment of biscuits and juice with oat ß-glucan enhances postprandial satiety
Publiceringsår
2014
Upphovspersoner
Pentikäinen, Saara; Karhunen, L; Flander, Laura; Katina, Kati; Meynier, A; Aymard, P; Vinoy, S; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.appet.2014.01.002
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja