undefined

Effect of bioprocessing and particle size on the nutritional properties of wheat bran fractions

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Coda, Rosanna; Rizzello, C.G.; Curiel, J.A.; Poutanen, Kaisa; Katina, Kati

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Poutanen Kaisa

Katina Kati

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

25

Sidor

19-27

Publikationsforum

57899

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.ifset.2013.11.012

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja