undefined

The role of oxygen in the liquid fermentation of wheat bran

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Savolainen, Otto I.; Coda, Rosanna; Suomi, Katja; Katina, Kati; Juvonen, Riikka; Hanhineva, Kati; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Poutanen Kaisa

Katina Kati

Suomi Katja

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Chemistry

Volym

153

Sidor

424-431

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2013.12.062

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja