The role of oxygen in the liquid fermentation of wheat bran
Publiceringsår
2014
Upphovspersoner
Savolainen, Otto I.; Coda, Rosanna; Suomi, Katja; Katina, Kati; Juvonen, Riikka; Hanhineva, Kati; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Volym
153
Sidor
424-431
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2013.12.062
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja