undefined

Enzymatic modification and particle size reduction of wheat bran improves the mechanical properties and structure of bran-enriched expanded extrudates

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Santala, Outi; Kiran, Anish; Sözer, Nesli; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Kiran Anish

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Santala Outi Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

60

Nummer

2

Sidor

448-456

Publikationsforum

59836

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jcs.2014.04.003

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja