undefined

Contribution of gut microbiota to metabolism of dietary glycine betaine in mice and in vitro colonic fermentation

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Koistinen, Ville M.; Kärkkäinen, Olli; Borewicz, Klaudyna; Zarei, Iman; Jokkala, Jenna; Micard, Valérie; Rosa-Sibakov, Natalia; Auriola, Seppo; Aura, Anna-Marja; Smidt, Hauke; Hanhineva, Kati

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Rosa-Sibakov Natalia Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

7

Nummer

1

Artikelnummer

103

Publikationsforum

81577

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Medicinsk bioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1186/s40168-019-0718-2

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja