Contribution of gut microbiota to metabolism of dietary glycine betaine in mice and in vitro colonic fermentation
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Koistinen, Ville M.; Kärkkäinen, Olli; Borewicz, Klaudyna; Zarei, Iman; Jokkala, Jenna; Micard, Valérie; Rosa-Sibakov, Natalia; Auriola, Seppo; Aura, Anna-Marja; Smidt, Hauke; Hanhineva, Kati
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
7
Nummer
1
Artikelnummer
103
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Medicinsk bioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1186/s40168-019-0718-2
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja