Identification and structural analysis of cereal arabinoxylan-derived oligosaccharides by negative ionization HILIC-MS/MS
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Juvonen, Minna Katriina; Kotiranta, Markus; Jokela, Jouni Kalevi; Tuomainen, Päivi; Tenkanen, Tiina Maija
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Jokela Jouni Kalevi
Kotiranta Markus
Juvonen Minna Katriina
Tuomainen Päivi
Tenkanen Tiina Maija
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
275
Sidor
176-185
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY NC ND
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2018.09.074
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja