undefined

Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Selmer, Ilka; Karnetzke, Julia; Kleemann, Christian ; Lehtonen, Mari; Mikkonen, Kirsi S.; Kulozik, Ulrich ; Smirnova, Irina

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Mikkonen Kirsi S.

Lehtonen Mari

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Journal of Food Engineering

Volym

260

Sidor

1-11

Publikationsforum

60439

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jfoodeng.2019.04.016

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja