undefined

Perimä vaikuttaa lihan syöntilaatuun

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Iso-Touru, Terhi;Pesonen, Maiju;Sironen, Anu;Huuskonen, Arto

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Pesonen Maiju

Iso-Touru Terhi

Sironen Anu

Huuskonen Arto

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D1 Artikel i en facktidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Nauta

Förläggare

Faba

Volym

48

Nummer

3

Sidor

70-72

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Språk

finska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja