Carrot by-product fermentation quality and aerobic stability could be modified with silage additives
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
de Oliveira Franco, Marcia;Jalava, Taina;Järvenpää, Eila;Kahala, Minna;Rinne, Marketta
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Järvenpää Eila
Jalava Taina
de Oliveira Franco Marcia
Rinne Marketta
Kahala Minna
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Gerlach,K.;H. Südekum
Konferens
XVIII International Silage Conference 2018, 24–26 July 2018, Bonn, Germany
Sidor
222–223
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksvetenskap
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja