undefined

Carrot by-product fermentation quality and aerobic stability could be modified with silage additives

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

de Oliveira Franco, Marcia;Jalava, Taina;Järvenpää, Eila;Kahala, Minna;Rinne, Marketta

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Järvenpää Eila

Jalava Taina

de Oliveira Franco Marcia

Rinne Marketta

Kahala Minna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Gerlach,K.;H. Südekum

Konferens

XVIII International Silage Conference 2018, 24–26 July 2018, Bonn, Germany

Sidor

222–223

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksvetenskap

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja